sâmbătă, 27 iunie 2015

Imigranți


Constituția României 

Articolul 3

 " Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine "

Când te legi la cap fără să te doară, sau din ciclul  " Ce face maimuța când n-are ce face? ".

Simplu și foarte clar fără loc de interpretări. Că liderii țării încalcă legile statului fără a consulta populația și fără frica de a fi trași la răspundere e deja un fapt arhicunoscut, însă când acest  lucru permite strămutarea pe teritoriul României a unei întregi populații total străine de arhetipul și cultura nu numai a propriului popor dar și e celor din continent e deja mult prea mult.


E un atac direct la însăși ființa natională și trebuie penalizată ca tentativă de genocid. Nu era de ajuns că prin politicile criminale au distrus ăn scurt timp întraga structură a societății, practic forțând o foarte mare parte din populația activă și intelectualitate să emigreze aducând la nivel de disperare mase mari de oameni, acum vor să ne și înlocuiască. Și culmea cu cine?  Cu valuri de imigranti africani, majoritatea musulmani radicali, culmea într-o țară majoritar creștin ortodoxă, din solidaritate ( slugărnicie )  visavis de structurile UE
Adică după ce OCCIDENTALII și NATO au exploatat și nenorocit o grămadă de țări în Africa și Asia, acum vor să scape și de imigranții acestor țări și să-i redistribuie la fraieri!
 " Bă voi chiar sunteți copaci? ".  Nu mai gândiți ? Ce țară lăsați copiilor voștri cretinilor? Romania trebuie să se situeze de aceeași parte a baricadei cu Polonia, Ungaria,  Cehia, Slovacia, țările baltice si restul țărilor est europene care refuză în bloc cotele obligatorii de imigranti.




Viktor Orban, primul-ministru al Ungariei, a declarat:  “Conceptul european prin care ‘cineva lasă să vină imigranții la el în țară’ pentru ca apoi ‘să-i redistribuie’ către celelalte state membre este o idee nebună și complet incorectă.”

Europa e deja într-o situație radicală datorată valului masiv de imigranți majoritatea provenind din țari islamice, ce refuză orice formă de integrare și se pare că liderii continentului aplică o politică marxistă sinucigașă. De data asta nu mai e cazul nici să-i urmăm și nici să-i ajutăm.

" Orice pasăre moare pe limba ei "