marți, 28 mai 2019

Borderless


Borderless

Adevărul despre invadarea programată a Europei de către hoardele islamice. Un reportaj de excepție a ziaristei Lauren Southern despre implicațiile la nivel politic, ONG-uri și grupări financiare oculte care au ca scop final distrugerea voită a civilizației Europene și înlocuirea ei cu masa de imbecili ușor de supus și condus. Atacul asupra țărilor creștine ale bătrânului continent este una din cele mai mari crime ale istoriei, un război cu foarte puțini învingători ce precede și face parte din planul, în opinia mea, de reducere a populației lumii la o cifră de sub un miliard, de preferință idioți aproape subumani, forță gratuită de muncă și manevră a elitelor globaliste.


"Sunt mărturii teribile pe care Laurean Southern le obține din partea unor europeni îngrijorați de politicile imigrației. Un parlamentar european independent spune că, din calculele făcute de el, Uniunea Europeană și țările membre cheltuiesc anual pentru imigranți între 150 și 200 de miliarde de euro."

O scurtă recenzie a reportajului poate fi citită într-un articol apărut în Evenimentul zilei sub semnătura lui Ovidiu Drugă: