luni, 12 martie 2018

Farmlands


Lauren Southern - Farmlands

Lauren este o jurnalistă de investigații canadiană a cărei activitate am urmărit-o în ultima vreme alături de a altora, în special pentru excelentele reportaje din Africa de Sud cu privire la masacrarea fermierilor din acea țară.
Astfel am reuşit să am informații ceva mai concrete despre situația de acolo, mult mai mult decât zvonurile venite în general pe cale ham radio despre catastrofa din Zimbabwe si acum din Africa de Sud, tăcerea totală din presa oficială și "democrată" fiind deja supărătoare.


După preluarea puterii de către o grupare marxistă radicală și legea ce permite confiscarea pământurilor fermierilor fără nici un fel de compensații, gibonii de stânga aflați la putere au dat liber la crime, chiar prin președintele țării ce în luna februarie într-un discurs public, ținut ascuns de mass media lumii democrate a îndemnat la masacrarea tuturor albilor.
Ca rezultat au fost pâna la această data 114 atacuri soldate cu victime în nici două luni. Ce nu se spune nici la radio și nici la TV este că acea țară se află în pragul unui război civil devastator.

Dacă vreți informaţii le puteți obține acum printr-o simplă căutare tocmai datorită existenței unor jurnaliști curajoși dispuși să-și riște libertatea și chiar viața pentru adevăr. Condiția este să și vreți asta apropo de "morții vii".
____________________________________________

Ceea ce este însă supărător este ce se întâmplă în Europa de câțiva ani încoace. Cel puțin la nivel de conducere și instituții guvernamentale, mai ales în zona vestică a început un proces de decreștinare și comunizare a continentului. Cu populații secularizate, atrofiate și aproape imbecilizate liderii marxiști ai apusului au pornit un război feroce împotriva popoarelor autohtone, a crucii și a oricăror valori morale și creștine, iar pentru aceasta se folosesc de neo colonizarea islamică si de grupuri anarhice și depravate marea majoritate de stânga pentru a le susține interesele. Ceea ce însă a depășit limitele bunului simț în lupta împotriva propriilor popoare și a globalizării cu orice preț este eliminarea dreptului la opinie și justiție prin noile doctrine de tipul corectitudinii politice și hate speach.
Aș că arestarea lui Lauren de către poliția de frontieră britanică nu mai e nici o surpriză, fiind clar un efect al reportajelor și poziției ecesteia față de politica globalistă.

Canadian journalist Lauren Southern has just been detained by UK border police
Meanwhile, the U.K. is home to an estimated 35,000 Islamic extremists — more than any other country in Europe.
"I'm not kidding about this, but during my questioning by the UK police ... I was asked about my Christianity and whether I'm a radical. I was also asked how do I feel about running Muslims over with cars."

Nu e de mirare vazând că în ultima sâptămână tot în Perfidul Albion au fost reținuți  Britt Pettibone și Martin Sellner doi activiși ai Generației Identitare, organizații tansnaționale ce promovează valorile Europei creștine și a familiei tradiționale, iar cireașa de pe tort a fost arestarea și condamnarea la închisoare a liderilor organizației Britain First, Paul Golding si Jayda Fransen acuzați de rasism și "hate speach" pentru că au deconspirat și demontat o rețea islamică de pedofili.
Se pare că pe ce trece timpul procesul de satanizare a lumii devine tot mai accentuat și din punctul meu de vedere am depășit punctul critic de unde ar mai fi fost posibilă o întoarcere la valorile morale și sociale spre care năzuiam cu toți în urmă cu aproape o treime de veac. Iar singura soluție de a așeza apele pe făgașul normal, după sociopații ce ne conduc, e un război devastator.

Dumnezeu să ne ajute că nu prea văd cine ar mai putea.