marți, 28 august 2018

Nu am om


" Nu am om "

Orice om poate face diferența. Nu contează cât de mică. Nu spuneți "Nu am un om" care să-mi ajute. Nu vă spuneți că sunteți prea mici pentru a face ceva. Doar 7% dintre noi consideră că putem avea încredere în cei din jur. Ce spui despre asta, putem schimba acest procent?
Vlad Voiculescu a fost ministru al sănătății în cabinetul Dacian Cioloș. A absolvit Facultatea de Finanțe la Universitatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Viena și a lucrat în acest domeniu până la sfârșitul anului 2015. Vlad continuă să fie activ în viața publică la nivel național prin ocuparea unor poziții publice în domeniul sănătății, dar și la nivel european, unde a avut roluri principale din 2014.


Proiectele precum Rețeaua Cytostatică, MagiCAMP sau colaborarea cu echipa care a facilitat transportul și tratamentul pacienților de la Colectiv în spitalele din Austria și Germania sunt acțiuni care vorbesc despre valorile sale și dedicarea față de nevoile reale ale celor din jurul lui. Vlad Voiculescu este fost ministru al sănătății, avocat al pacienților, activist în domeniul sănătății și antreprenor social. Începând cu anul 2019, el va fi președintele Societății Europene de Oncologie Medicală. El este, de asemenea, bine cunoscut pentru proiectele de caritate precum MagiCAMP, tratamentul supraviețuitorilor Colectiv și "Rețeaua Citostaticelor". Această discuție a fost făcută la un eveniment TEDx utilizând formatul conferinței TED, dar organizat independent de o comunitate locală.


𝌀 𝌀 𝌀 𝌀 𝌀 𝌀 𝌀 𝌀 𝌀 𝌀