miercuri, 2 mai 2018

Marx


Comemorarea crimei

O decizie bulversantă dar pentru mine deloc surprinzătoare în noua E.U.S.S.R.. Președintele Juncker a anunţat că va participa pe data de  4 mai la Trier, la comemorarea a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx coautor alături de Friedrich Engels al Manifestului Partidului Comunist.
Mai jos un discurs remarcabil despre Marx și Juncker a lui Daniel Gheorghe, deputat român.


Decizia în sine este o gravă jignire la adresa fondatorilor Europei unite a luptătorilor martiri anti comuniști și a sutelor de milioane de victime datorate ideologiei criminale.
Inspirată din Darwinism, doctrina materialist dialectică cu autor autodeclarat satanist, a stat la baza tuturor mișcărilor de stânga propulsând pe arena lumii cei mai mari criminali ai istoriei.


Deputatul conservator Daniel Kawczynski - născut în Polonia comunistă - a apreciat că Juncker "dă dovadă de un prost gust înfiorător prin comemorarea unei ideologii care a devastat brutal jumătate din Europa".
Sincer nu știu ce viitor va avea continentul nostru însă zorii îi văd  roșii și siniștri. Cred că încet, încet ne îndreptăm spre cea mai formidabilă dictatură ce a existat pe planetă, dacă ținem seama și că pentru prima oară în istorie avem tehnologia necesară controlului fiecărui individ în parte, imaginația unui Orwell fiind acum joacă de copii.

____________________________________________________