duminică, 31 ianuarie 2016

Revoltă la Ardud


Ardud și trădătorii

Știrea despre revolta localnicilor din Ardud, Satu Mare împotriva cazării unui grup de refugiați musulmani în localitatea lor, intră în firesc și rațiomal în ciuda indignării "multiculturale" a presei locale și a posturilor TV. Cu aparență banală, evenimntul are totuși și o componentă stranie mai puțin evidentă la prima vedere.

Știrea sună cam așa (preluat de pe SACCSIV):

Asociatia Frères România, infiintata de iezuitul francez Jean Magnan, în colaborare cu Ministrul Afacerilor Interne, incepuse pe ascuns amenajarea unui centru pentru refugiati in cartierul Madaras, orasul Ardud, judetul Satu Mare. 
Localnicii au prins de veste si s-au mobilizat. S-au adunat marți seara la Casa de Cultură, cu tot cu primarul Ovidiu Duma și viceprimarul Emerich Szakacs. A fost prezent si un reprezentant al Asociației Frères România, care n-a reusit insa sa-i linisteasca.

Totul pare firesc, niște oameni revoltați și îngrijorați de soarta comunității datorită tentativei de a injecta în interiorul ei a unor indivizi, total diferiți ca religie, cultură și mai ales comportament agresiv animalic, vizibil deschis după incidentele grave petrecute în ultimele luni în deosebi în țările occidentale.



Primarul:

“Indiferent cum e proiectul, legal sau nelegal, declar raspicat: in localitatea Madaras si in orasul Ardud nu suntem de acord a se desfasura acest proiect.” 

Localnic:

“Recurgem la violenta daca autoritatile stabilesc tabara de refugiati la noi.”

Și acum partea cu adevărat stranie: ...incepuse pe ascuns amenajarea unui centru pentru refugiati

Adică o problemă de gravitate naționață ce implică încălcarea gravă a Constituției, adică a legii fundamentale a statului a cărui garanți sunt aleșii noștri în frunte cu președintele, nu numai că e lăsată în seama unor ONG-uri obscure finanțate de te miri cine, dar se decide și fără consultarea comunității respective. Vezi: Imigranți
Într-o lume normală asta se cheamă simplu trădare și se judecă de tribunalele militare și nu de către civili. Lucru a câta oară dovedit că mai marii noștri aleși, lideri de mucava, execută ordine străine fără să le pese de noi sau de interesele naționale.
Problema este că acești paraziți nu pot fi puși la punct prin simpla prezență la vot sau prin luări de opinie sau atitudini civice constructive atâta timp cât nu li se taie sursele de finanțare. Oare o să putem vreodată scăpa de blestemul roșu, de lepra care roade și distruge tot ce e bun în țară?
Se poate urmând o singură direcție:

Follow the money !